Pizza med portobellosvampe

Portobellosvampe har en rig smag, som fungerer godt på en pizza, specielt sammen med andre karakterfulde ingredienser som den salte parmaskinke. Gratineret med mild mozzarella er pizzaen en sand, italiensk charmør.

  • Pizzaens indbydende, gyldne kulør efter bagning.
  • Portobellosvampene og de andre skønne ingredienser fordelt på bunden.

Til 3 personer

Rul pizzabunden ud. Smør tomatpuré på.

Skær løg og portobellosvamp i skiver og fordel på pizzaen. Læg parmaskinken på.

Halver cherrytomaterne og kom dem på. Bræk mozzarellaen i mindre stykker og læg dem på pizzaen.

Drys med oregano, og bag i ovnen ved 200 grader i ca. 15-20 minutter.

Indsendt af
d.
18.11.13.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.