Pizzabaguetter

Super gode pizzabaguettes, der her laves med et lækkert fyld af oksekød, hvidløg og krydderier. De tager ingen tid at bikse sammen, og man kan variere fyldet, som man har lyst til.

  • Vildt nemme pizzabaguettes, der kan være klar i en fart.

Til 4 personer

Skær en rille på ca. 2 cm bredde på langs i baguetten. Pas på, at du ikke skærer igennem bunden. Brug en ske til at fjerne “indmadden” i brødet.

Steg bacon i lidt smør, og læg det til side.

Hak løg fint, og brun dem i lidt af baconfedtet. Pres hvidløget, og tilsæt det sammen med det hakkede oksekød. Krydr med paprika og oregano. Hak den friske basilikum groft, og rør det i kødet, når det er færdigstegt. Rør også tomatpuré, ketchup og bacon i.

Tilsæt majs, hvis du vælger at bruge det, og smag fyldet til med salt og peber.

Fordel blandingen i hulrummet på brødene, og top med lidt revet ost. Bag pizzabaguetterne ved 200 grader i ca. 12 minutter.

Indsendt af
d.
01.02.17.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.