Pizzadej med durum

Pizzadej er faktisk overraskende nemt og billigt at lave selv. Denne version er med durum, og det giver ikke bare den dejligste sprød bund, men også et autentisk rustikt udseende. Pizzabunden ender med at bliver tynd, men skorpen forbliver luftig indeni.

  • Pizzadejen er klar
  • Smør kun et tyndt lag tomatsauce på
  • Luftig krumme i skorpen og helt tynd bund
  • Frisk hjemmelavet pizza lige ud af ovnen

Til 1 portion

Bland gær, vand, salt og sukker, og rør, til ingredienserne er opløst i vandet. Tilsæt durummel, og rør rundt i dejen. Tilsæt hvedemelet lidt ad gangen, og ælt dejen grundigt. Form dejen til boller på ca. 250 gram hver. 1 portion pizzadej giver ca. 5 pizzaer. Sæt bollerne til at hæve på bagepapir et lunt sted i ca. 1 time.

Form bollerne til pizzaer, og kom fyld på efter ønske. Bag pizzaerne i ovnen ved 240 grader i ca. 10-12 minutter. Bagetiden afhænger af ovnen.

Indsendt af
d.
29.04.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.