Pizzadej med durummel

En rigtig pizzadej laves bedst med gær og durummel. Pizzamel er en blanding af forskellige hvedetyper og i denne dej tilsættes ekstra durum, som giver dejen den perfekte konsistens. Grunddejen er nem at lave, mens den hæver kan du klargøre fyldet og du er klar til at lave lige den type pizza, du ønsker.

Til 3 personer

Opløs gæren i vandet og tilsæt olie og salt.
Kom durummel i og rør godt rundt.
Tilsæt pizzamel og ælt dejen.

Lad pizzadejen hæve tildækket i 1-2 timer.

Rul dejen ud. Kom valgfrit fyld på og bag i 12-14 minutter ved 200 grader.

Indsendt af
d.
22.02.13.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.