Pølsehorn med kyllingepølser

Skønne pølsehorn med kyllingepølser og et strejf af fuldkornsmel, der gør bagværket lidt sundere end den almindelige variant. Lav evt. en stor portion og frys dem ned, så der er noget nemt og lækkert til madpakken.

  • Lækre pølsehorn med kyllingepølser og lidt fuldkornshvedemel.
  • Pølsehornene er rullet med en smule ketchup.

Til 18 stk

Fedtfattig

Lun mælken i mikroovn eller i en gryde, til det er fingervarm, og smuldr gæren heri. Smelt smørret, og bland det i mælken, når det er kølet lidt af.

Tilsæt salt og det grove mel. Kom så hvedemelet i lidt ad gangen, indtil dejen er mættet. Ælt dejen godt, og stil den derefter til hævning et lunt sted i ca. 1,5 time.

Del dejen i tre klumper, og rul dem ud til cirkler på ca. 30 cm. Skær dem ud til seks trekanter (ligesom en pizza). Kom evt. lidt ketchup i midten, og rul så en kyllingepølse ind i hver trekant. Fortsæt, til al dejen er brugt.

Lad dem hæve i ca. 20 minutter, og pensl dem så med sammenpisket æg. Bag ved 200 grader i ca. 15 minutter.

Indsendt af
d.
02.03.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.