Pølsehorn med pesto og squash

Pølsehorn i en interessant variant. Tilsat pesto får de en let krydret smag, som naturligt indgår i den ellers milde profil. Creme fraiche giver dejen en luftig konsistens, revet squash et grønt touch, givende for både smag og udseende.

Til 16 stk

Opløs gæren i vandet. Tilsæt salt, olie, revet squash og creme fraiche. Kom durummel i og rør.
Tilsæt lidt hvedemel af gangen til dejen er fast og ælt godt.
Lad dejen hæve minimum 1 time.

Rul dejen ud i en stor cirkel på ca. 25 cm i diameter. Skær dejen i 16 lige store stykker.

Fordel pesto på de 16 stykker og fordel pølserne. Rul udefra og ind mod midten.

Smør alle pølsehornene med pisket æg og bag i 13-14 minutter ved 200 grader.

Indsendt af
d.
03.04.13.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.