Squashtærte med porrer

Alletiders vegetariske squashtærte med porrer, æg og hytteost. Lav bunden selv eller køb en færdig dej, hvis det skal være ekstra nemt.

  • Friskbagt porre-squashtærte.
  • Før bagning.
  • Tærten set fra oven.

Til 3 personer

Tryk tærtedejen ud i et tærtefad.

Skyl squashen og riv den på den grove side af rivejernet. Pres væden fra med hænderne.

Rens porrerne og skær dem i skiver.

Rør æg og hytteost sammen. Tilsæt salt og peber, og evt. havregryn.

Bland squash og porrer i æggemassen, og fordel blandingen over tærtebunden.

Bag squashtærten i ovnen ved 200 grader i ca. 40 minutter.

Indsendt af
d.
16.09.14.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.