Porretærte med skinke

Der er en grund til, at porretærten er en klassiker. Porre fungerer simpelthen bare godt i tærte. Her suppleres den med skinke, som tilføjer ekstra, salte smagsnuancer. Den fungerer både som hovedret eller som tilbehør i en større middag.

  • Skøn porretærte med skinke og en gylden overflade.

Til 2 personer

Smuldr smørret godt i hvedemel og grahamsmel i en skål indtil dejen ligner revet ost.
Tilsæt vand indtil dejen er samlet.

Tryk dejen ud i en smurt tærteform (ca. 24 cm). Tærtebunden forbages ved 200 grader i ca. 15 minutter.

Rens porrer, skær dem i skiver og kog dem i ca. 4 minutter med en smule salt.

Æg, A38, salt og peber piskes godt sammen. Tilsæt herefter skinkestrimler og de kogte porrer.

Hæld fyldet op i den forbagte bund og drys med revet mozzarella.

Bag tærten færdig ved 200 grader i ca. 20 minutter eller til overfladen er lysebrun.

Indsendt af
d.
27.04.14.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.