Porretærte med bacon

Sprøde stykker af bacon pryder denne dejlige porretærte. Den knasende bund, det cremede fyld med æg og hytteost, og den skønne salte smag af bacon skaber den lækreste tærte, man kan forestille sig.

  • Alletiders porretærte med masser af smag og god konsistens.
  • Helt tæt på tærtens top og den gyldne bacon.

Til 4 personer

Tænd ovnen på 200 grader.

Rul tærtedejen ud, og tryk den ud i et tærtefad. Prik nogle små huller i bunden med en gaffel. Forbag den i 10 minutter.

Skær baconskiverne i mindre stykker, og læg dem på en bageplade med bagepapir. Sæt dem i ovnen sammen med tærtebunden.

Slå æggene ud i en skål og rør dem sammen med hytteost, havregryn, salt og peber.

Rens porrerne og skær dem i skiver. Pil løget og hak det. Bland porrer og løg i æggemassen. Tilsæt evt. friskhakket timian.

Hæld fyldet ud over den forbagte tærtebund, og læg de forbagte baconstykker på toppen.

Bag porretærten i yderligere ca. 30-40 minutter, eller til æggemassen er fast og baconen er sprød.

Indsendt af
d.
10.08.15.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.