Proteinpandekager med bær

Hindbær og blåbær er en både sød, frisk og farverig tilføjelse til dine proteinpandekager, som ikke længere blot er fyldte med proteiner - men også med sunde antioxidanter. Og så indeholder de hverken mel eller sukker.

  • Indbydende ser den ud, proteinpandekagen, med bærrenes flotte farvespil.

Til 15 stk

Fedtfattig

Mos banan. Bland det med hytteost, æg, havregryn og bær i en skål. Er bærrene meget store, kan de deles midt over. Brug en almindelig ske til at røre rundt, så alle ingredienserne blandes godt.

Skru en kogeplade op på niveau 4 ud af 6 og opvarm en stor stegepande. Når den er opvarmet, kommes lidt olie på panden og med en ske lægges 4 klatter af pandekagedejen på. Pres dem lidt ud, så de bliver flade.

De små proteinpandekager steges i ca. 3 min. før de vendes. Brug en bred palet. Det gør dem lettere at vende.

Hav en rist klar, som du kan lægge proteinpandekagerne på efter stegning. Hvis de får lov at afkøle lidt, bliver de fastere i konsistensen.

Indsendt af
d.
23.10.13.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.