Proteinpandekager med banan

Proteinpandekager med banan er et rigtig lækkert og meget sundere alternativ til de gængse pandekager og du har kun brug for meget få ingredienser. Kanel og kardemomme giver en helt unik smag, der minder meget om banankage. Spis dem som de er eller top dem med skyr og frugt efter smag.

  • Pynt med skyr og blåbær for et friskt og festligt udtryk.
  • Selv en ordentlig stak som denne skal nok blive spist.
  • Proteinpandekagerne hænger lettest sammen, hvis de er små.
  • Banan giver dejen en saftig struktur.

Til 2 personer

Forslag til topping

Mos bananerne godt med en gaffel og kom dem i en skål. Tilsæt æg og krydderier og pisk blandingen rigtig godt igennem.

Steg proteinpandekagerne i lidt fedtstof på en pande. Jeg valgte at lave små pandekager, men de kan også bages som store. Vær dog opmærksom på at de så kan være lidt sværere at vende.

Server pandekagerne som de er, eller pynt med skyr og frugt. Jeg brugte blåbærskyr og blåbær.

Indsendt af
d.
07.04.14.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.