Proteinpandekager med banan og kokos

Lette proteinpandekager med banan og kokos, der giver en dejlig smag og sammen med æg og havregryn sørger for et højt proteinindhold.

  • En god stak proteinpandekager.
  • Man kan lige ane kokos, havregryn og banan i dejen.
  • Her er stakken set lidt fra oven.

Til 2 personer

Skræl bananerne og mos dem med en gaffel. Rør æg, kokos, havregryn og evt. vaniljepulver eller vaniljesukker i.

Steg proteinpandekagerne i olie på en pande ved middel-høj varme. Dejen er forholdsvis tyk, så den flyder ikke så meget ud af sig selv på panden, men du kan evt. bruge en palet til at brede den lidt ud, hvis du ønsker tyndere pandekager.

Indsendt af
d.
21.11.14.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.