Pull apart brød - lækkert brydebrød med ost og hvidløg

Dette pull apart brød, på dansk brydebrød, er spækket med ost og hvidløg og smager vildt lækkert. Jeg serverede brødet som en del af en buffet, men det passer også godt som f.eks. suppebrød eller som tilbehør til eksempelvis lasagne.

  • Super lækkert pull apart brød med ost og hvidløg.
  • Bryd bollerne fra hinanden, og spis dem som tilbehør.

Til 1 form

Hæld lunken vand i en skål, og rør gæren ud heri. Tilsæt salt. Smelt smørret, og lad det køle lidt af. Rør det i vandet sammen med sigtemel. Rør hvedemelet i lidt ad gangen.

Ælt dejen godt igennem, og lad den derefter hæve et lunt sted i mindst en time.

Smelt smørret, hak persille, og pres hvidløg. Bland smør, persille og hvidløg sammen med revet parmesan i en skål.

Ælt dejen let igennem, og form små boller i den størrelse, du ønsker.

Brug en randform eller en springform til brødet – hvis du bruger en springform, kan du forme en kegle af stanniol og placere den i midten af formen.

Vend hver bolle i smørblandingen, og fordel dem så oven på hinanden i formen. Drys evt. med lidt ekstra parmesan på toppen. Bag brødet i ca. 25 minutter ved 200 grader.

Indsendt af
d.
20.09.17.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.