Pulled chicken i sous vide

Vildt lækker pulled chicken lavet i sous vide, så det er ultra saftigt og mørt. Hvad enten kødet serveres i en burger, en salat eller en wrap, vil smagsløgene med garanti juble af begejstring.

  • En lækker portion pulled chicken i sous vide, som garanterer et super saftigt resultat.

Til 6 personer

Bland kyllingefileter, tacokrydderi og barbecuesauce godt sammen. Kom dem op i en pose velegnet til sous vide, og vakuumpak det.

Indstil sous vide maskinen til 67 grader. Læg posen med kyllingefileterne ned i vandet, og giv dem i 1 time.

Tag kyllingen op, og riv kødet i mindre stykker. Hæld evt. lidt af stegevæsken over, så kødet bliver ekstra saftigt. Du kan også blandet kødet med lidt mere barbecuesauce.

Indsendt af
d.
29.01.18.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.