Quinoasalat med rødbeder

Salat kan også være mættende, især når den er lavet med quinoa og rødbeder. Rodfrugterne er fyldt med vitaminer, og de nødeagtige quinoafrø er meget proteinholdige, og så smager de dejligt.

  • Quinoasalaten er serveret, og man kan tydeligt se de smukke stykker rødbede.
  • Den færdige quinoasalat

Til 2 personer

Skræl rødbederne, og skær dem i mundrette stykker. Kom dem i en gryde sammen med vandet, og bring det i kog. Tilsæt quinoa, og lad det simre, indtil vandet er kogt væk, og rødbederne er møre (men stadig har bid).

Skyl persillen, og hak den fint. Skyl æblerne, og skær dem i små stykker. Pres citronsaft over - det forhindrer, at æblerne bliver brune.

Når den kogte quinoa og rødbederne er kølet lidt af, blandes det sammen med persille og æblestykker i en skål.

Tilsæt evt. lidt olivenolie, og smag quinoasalaten til med salt og peber.

Indsendt af
d.
29.10.15.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.