Rabarbercrumble

En luksusudgave af rabarbercrumble. Rabarberne bliver mindre syrlige, når de udsættes for varme og får i øvrigt godt modspil af den søde crumble, hvis smag her har en god dybde fra marcipan, mandler og kardemomme.

  • En køn kombination af surt og sødt, af rabarber og crumble.
  • Rabarberen bibeholder sin smukke, lyserøde farve.

Til 6 personer

Fyld

Dej

Rens rabarberne og skær dem i stykker. Kom dem i en smurt form og drys med rørsukker.
Bag rabarberne i ovnen ved 175 grader i 20-25 minutter.

Smuldr smørret med melet. Riv marcipanen. Hak mandlerne.

Smør/melblandingen tilsættes havregryn, marcipan, rørsukker, mandler, kardemomme og vaniljesukker.
Smuldr det hele sammen.

Kom crumble-dejen ovenpå de bagte rabarber og bag i 20-25 minutter ved 175 grader.

Rabarbercrumble kan serveres med flødeskum, cremefraiche eller vaniljeis.

Indsendt af
d.
05.07.13.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.