Rabarberkompot med stevia

Sund rabarberkompot sødet med stevia i stedet for sukker.

  • Jeg serverede rabarberkompotten sammen med fiskefrikadeller og nye kartofler.

Til 4 personer

  • 500 g rabarber
  • 15 g stevia eller andet sødemiddel der svarer til 150 gram sukker
Fedtfattig

Tænd ovnen på 200 grader.

Rens rabarberne og skær dem i små stykker (ca. 1 cm). Kom dem i et ildfast fad og drys stevia over. Bland det godt sammen.

Sæt fadet i ovnen og bag i ca. 30 minutter, så rabarberne bliver helt møre og "udkogte".

Rør rundt i rabarberkompotten. Så er den klar til servering - kan spises både varm og kold.

Indsendt af
d.
27.05.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.