Velkomstdrink med rabarber

Den lækreste velkomstdrink med rabarber, der gør drinken sød og frisk på én gang. Drinken er en rabarbermojito, der laves på en sirup, men den kan også laves på saft. Perfekt på en varm sommerdag.

  • I denne velkomstdrink er den traditionelle mojito peppet op med lækre rabarber.
  • Sød frisk rabarbermojito, der smager himmelsk.

Til 5 liter

Derudover

Skyl rabarberne, og skær dem ud i små stykker – du kan også bruge frosne rabarber, hvis de ikke er i sæson.

Skyl mynten, flæk vaniljestangen, og kom rabarber, mynte, vaniljestang, sukker og vand i en i gryde. Kog det op, og lad det simre i 20-25 minutter, til rabarberne er helt udkogte.

Si rabarberne fra, og kassér dem eller brug dem som kompot til f.eks. oksesteg. Lad rabarbersiruppen koge videre, så den bliver tyktflydende. Lad siruppen køle af – den kan sagtens laves et par uger i forvejen.

Skyl mynten, og skær limefrugterne ud i kvarte. Bland rabarbersirup, rom, mynte, lime, danskvand og isterninger i en stor beholder. Smag evt. til med ekstra sukker eller lime afhængigt af, hvor sød eller frisk du vil have din velkomstdrink.

Indsendt af
d.
20.09.17.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.