Rabarbermuffins

Fantastiske rabarbermuffins, der med rabarbernes søde og syrlige smag sender tankerne hen på sommer og sol. Der er yoghurt i dejen, og det gør muffinsene ekstra saftige og svampede, og så er de utroligt nemme at lave.

  • Svampede og lækre rabarbermuffins med en sød og syrlig smag.
  • De dejlige muffins er super nemme at bikse sammen.

Til 11 stk

Forvarm ovnen til 180 grader.

Flæk rabarberne på langs, og skær dem i små tern. Vend stykkerne med vaniljesukkeret, og lad dem stå og trække, imens dejen laves.

Pisk det bløde smør lyst og luftigt med sukkeret. Pisk æggene i ét ad gangen, og rør yoghurten i. Bland hvedemelet med natron og bagepulver, og sigt halvdelen i dejen. Vend det forsigtigt rundt, og vend derefter mælken i. Sigt det sidste mel i, og vend det med en spatel, til dejen lige præcis er ensartet. Fold til sidst rabarberstykkerne i.

Fordel dejen i muffinsforme, og bag dine rabarbermuffins i 20-25 minutter, til de er gennembagte.

Indsendt af
d.
02.05.17.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.