Rabarberrelish

En rabarberrelish, som er sprængfyldt med smag. Rabarberens karakteristiske aroma komplementeres skønt af syrlig eddike, sød rørsukker og friske krydderier. Den røde relish er tilbehøret, der kan pifte de fleste retter op.

  • En anderledes relish, som formår at samle smage fra hele verden.

Til 5 personer

Rengør rabarberne og skær dem i stykker på ca. 1 cm. Hak løg. Kom rabarber, løg, sukker og eddike i en gryde og bring det i kog.

Skræl ingefæren og riv den eller hak den fint. Kom den i gryden sammen med spidskommen og koriander.
Tilsæt evt. finthakket chili.

Når rabarberrelish'en har den ønskede konsistens, tages den af varmen, så den kan køle af. Når den er kølet helt af tilsættes grofthakket frisk mynte eller koriander.

Smag til med salt og peber.

Indsendt af
d.
27.06.13.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.