Rabarbersorbet - opskrift med og uden ismaskine

Den her lækre opskrift på rabarbersorbet kan både laves med og uden en ismaskine. Den dar den perfekte balance imellem det søde og det syrlige, og så giver rabarberne både en dejlig frisk smag og en vildt flot lyserød farve.

  • Sød og frisk sorbetis med rabarber, der både kan laves med og uden ismaskine.

Til 1 liter

Rens rabarberne, skær enderne fra, og skær stængerne i små stykker. Kog dem sammen med vand, sukker og flækket vaniljestang i ca. 20 minutter.

Med ismaskine:
Si saften, og mos resten af væsken ud af de udkogte rabarber. Lad den klare saft køle helt af. Kør den så på en ismaskine, og kom æggehviden i efter ca. 20 minutter. Lad isen køre i ca. 45-60 minutter i alt.

Uden ismaskine:
Lav isen uden en ismaskine ved at fryse den i en beholder og røre i den hver halve time. Kom æggehviden i efter ca. 30 minutter. Rør i den, indtil den har den ønskede konsistens, eller til den er helt frossen.

Indsendt af
d.
19.07.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.