Ramsløgssmør

Det her ramsløgssmør smager bare super godt af skovens egen krydderurt og et strejf af citron. Det er nemt at lave, og så kan det opbevares i fryseren, så du altid har lækkert kryddersmør ved hånden.

  • Ramsløgssmør smager skønt af en blanding af hvidløg og forårsløg.
  • Her er smørret formet i filmen og klar til enten køleskabet eller fryseren.

Til 1 portion

Skær det bløde smør ud i små tern, og kom det op i en skål.

Skyl ramsløg grundigt, tør det, og hak det fint. Riv citronskal, og pres lidt citronsaft. Kom ramsløg, citronskal, citronsaft og salt i skålen, og pisk det godt sammen med smørret.

Kom ramsløgssmørret ud på et stykke husholdningsfilm, og form det til en lang pølse som på billedet. Rul filmen rundt om smørret, og læg det på køl.

Tip:
Hvis du opbevarer ramsløgssmørret i fryseren, kan det holde sig i op til 3 måneder, og så har du altid lækkert kryddersmør efter en kort optøning.

Indsendt af
d.
18.05.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.