Ramsløgsalt

Ramsløgsalt har en god, skarp friskhed og en fantastisk farve. Det er virkelig simpelt at lave og så har du luksussalt til mange måltider. Mens det tørrer i ovnen, kan du sagtens lave andre ting.

  • Ramsløgsalt er flot, grønt blikfang.
  • Rør i blandingen jævnligt, så den ikke klumper sammen.
  • Grønt på bordet! Saltet kan bruges til stort set alt.

Ingredienser

Skyl ramsløgene godt og dup dem tørre med køkkenrulle eller et rent viskestykke.

Blend ramsløg og salt sammen i en minihakker eller foodprocessor, til ramsløgsaltet har en ensartet struktur uden "synlige" stykker af blade.

Fordel blandingen på en bageplade med bagepapir, og tør i ovnen ved 50 grader indtil det er helt tørt (ca. 1-1,5 time). Rør i det hvert kvarter, og smuldr det så det ikke klumper sammen og tørres på alle sider.

Lad ramsløgsaltet køle af og kom det i et glas eller anden tætlukkende beholder. Så kan det holde sig i månedsvis.

Indsendt af
d.
02.04.14.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.