Rejemad på franskbrød

Rejemadder ser ikke bare festlige ud, de smager også forrygende, og kombinationen af franskbrød, rejer, mayonnaise, dild og citron er dejlig frisk i både smag og konsistens. En rejemad er oplagt som f.eks. forret eller frokost.

  • Dejlig mange rejer og masser af frisk dild
  • Rejemad smager ekstra godt, når det er lavet på franskbrød

Til 2 personer

Kom franskbrødet op på den tallerken, rejemaden skal serveres på. Smør mayonnaise på brødet.

Hæld lagen fra rejerne, skyl dem, og tjek, at der ikke er skaller på. Fordel rejerne på det antal madder, du ønsker.

Krydr med salt og peber, og pynt med frisk dild.

Halver citronen, og skær hver halvdel ud i kvarte. Server hver rejemad med to stykker citron til.

Indsendt af
d.
22.03.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.