Remoulade med æbler

Luksusvariant af den hjemmelavede remoulade. Gulerod og æble giver bid til den cremede konsistens og tilføjer samtidig spændende smagsnuancer. Med cornichonerne tilsættes yderligere et syrligt strejf. Nemt og friskt tilbehør.

  • Remoulade med æbler og en god, grov struktur.
  • Skønt tilbehør til f.eks. fiskefrikadeller.

Til 3 personer

Skræl guleroden og hak den meget fint. Hak ligeledes cornichoner og løg meget fint. Bland det sammen med creme fraiche og mayonnaise i en skål. 

Hak også æblet meget fint og rør det i remouladen. Smag til med karry salt og peber.

Indsendt af
d.
08.06.14.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.