Remoulade med skyr

Remoulade behøver ikke være fedt og usundt; lavet med skyr bliver den både cremet og fedtfattig. Den får ekstra smag og farve fra de fine bidder af grøntsager. Siruppen tilføjer en let sødme og cornichonerne en smule syre.

  • Sund remoulade med skyr og en god, grov konsistens.

Til 6 personer

Fedtfattig

Rør skyr og karry sammen.

Skræl gulerødderne og hak dem meget fint. Hak ligeledes broccoli/blomkål og cornichoner fint. Bland det i skyren.

Smag remouladen til med agavesirup, salt, peber og evt. sennep.

Godt tip:
Remouladen smager dejligt til f.eks. frikadeller og fiskefileter, men den er også rigtig god at blande med en dåse tun - så han man en fantastisk tunsalat.

Indsendt af
d.
02.04.14.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.