Karamelsovs til ris a la mande

Karamelsovsen er et godt alternativ til dem som vil undgå kirsebærsovsen. Begge typer tilbehør smager utrolig godt til ris a la mande og kan også hældes på samtidig.

  • Ris a la mande med kold karamelsovs.
  • Karamelsovsen klar til at blive serveret.

Til 5 personer

Karamelsovs

Lav karamelsovsen ved at smelte sukker i en stor gryde til det karamelliserer.

Kom kogende vand i. Omrør den konstant over stærk varme et par minutter. Lad saucen køle helt af inden den vendes med den piskede fløde.

Skal serveres straks herefter sammen med ris a la mande.

Indsendt af
d.
06.12.13.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.