Rispapirruller med grøntsager

Rispapirruller med grøntsager er både sunde og virkeligt velsmagende med masser af næring i de mange gode grøntsager. De kan alternativt rulles ved bordet, hvis du stiller et fad med vand frem, som rispapiret kan opblødes i.

  • Et fad med rispapirruller og dip.
  • En rulle helt tæt på.
  • Fyldet.
  • Fyld på et stykke rispapir inden det rulles.
  • Ristede sesamfrø som drys.

Til 2 personer

Fedtfattig

Skær grøntsagerne i tynde strimler. Skær skrællen af mangoen, og skær frugtkødet i tynde strimler.

Skær avocadoen over på langs. Tag stenen ud og skrab frugtkødet ud med en ske. Skær det i tynde strimler og pres limesaft over.

Læg et enkelt stykke rispapir i blød i koldt vand i ca. 15 sekunder. Ikke for længe - de skal kun lige blive bløde nok til at de er bøjelige. Hvis de bliver for bløde, går de i stykker når man ruller rispapirrullen.

Læg det opblødte stykke rispapir på et stort bræt. Læg snittede grøntsager, mango, avocado og krydderurt midt på rispapiret.

Fold rullen sammen - se hvordan på rispapir-pakken.

Læg rispapirrullerne på et fad - hele eller skåret i halve. Drys evt. med ristede sesamfrø og servér med sød chilisauce eller soja.

Indsendt af
d.
11.08.13.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.