Rissalat med kylling

Rissalat lyder måske ikke af noget særligt. Men det kan det sagtens være. I hvert fald når det som her kreeres af møre kyllingestykker, stegte peanuts og friske, farverige grøntsager. En nærende fryd for ganen og for øjet.

  • Sund, skøn og smuk. En rissalat med mange fortrin.

Til 4 personer

Fedtfattig

Kog risene efter anvisningen på posen og lad dem afkøle.

Steg peanuts på en tør pande til de bliver gyldne.

Skær squash i tern og steg i 2 minutter på panden sammen med lidt olie, salt og peber.

Skær kyllingen i tern og kom olie, salt og peber samt oregano over stykkerne. Vend det sammen i en pose eller i en skål. Steg kyllingestykkerne på panden til de er gennemstegte.

Halver tomaterne. Skær agurk og peberfrugt i tern. Hak persillen.

Bland ris, kylling, grøntsager og halvdelen af persillen sammen i et fad eller en skål. Drys rissalaten med peanuts, rosiner og det sidste persille.

Indsendt af
d.
31.07.13.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.