Pizza med rødbede, rødløg og feta

Lækker og sprød pizza med rødbede, rødløg og feta, der forener det søde og det salte. Pizzaen har den flotteste røde farve, der helt sikkert vil imponere dine gæster.

  • Lækker og sprød pizza med rødbede, rødløg og feta. Mums!

Til 2 personer

Kom lunken vand i en skål, og opløs gæren heri. Kom salt og olie i. Rør mel i, og ælt den godt igennem – jeg æltede min i 10 minutter på en røremaskine. Lad dejen hæve i 8 timer – alternativt kan du komme mere gær i og lade den hæve i færre timer. Rul dejen tyndt ud, og drys ost udover.

Skræl rødbeden, skær den i meget tynde skiver, og fordel dem på pizzabunden. Rens rødløget, og skær det i tynde skiver. Steg løget i lidt olie på en pande ved middel varme, til det er klart – løget må ikke tage farve. Drys lidt sukker, salt og peber henover. Fordel løgene oven på rødbedeskiverne, og drys fetastykker henover. Krydr med rosmarin.

Bag pizzaen i 10-15 minutter ved 225 grader.

Indsendt af
d.
22.09.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.