Rødbedecarpaccio med gedeost

Virkelig god opskrift på rødbedecarpaccio, der her toppes med cremet gedeost, sprøde pinjekerner og en skøn salat, der skaber den perfekte balance i retten – både visuelt og smagsmæssigt.

  • Virkelig lækker rødbedecarpaccio med gedeost og ristede pinjekerner
  • Carpaccioen er ideel som vegetarisk forret

Til 2 personer

Skræl rødbederne, og skær dem i tynde skiver.

Bland sukker, eddike og vand i en gryde, og bring det i kog.

Kog de skiveskårne rødbeder heri i ca. 5 minutter. Skyl dem med koldt vand, og lad dem dryppe af i en sigte.

Rist pinjekernerne gyldne på en tør pande, og lad dem køle helt af.

Skær hjertesalaten i tynde skiver, og vend dem med olivenolie og salt.

Anret rødbedeskiverne på tallerkenerne. Kom salatblandingen i midten. Skær gederullen i skiver, og anret dem rundt om salaten. Drys med pinjekerner, og pynt med lidt balsamicoglace.

Indsendt af
d.
17.05.17.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.