Rødkålscoleslaw

Nem opskrift på cremet rødkålscoleslaw med en god smag og dejligt sprød struktur.

  • Rødkålscoleslaw med en flot rødlig farve.
  • Her er den cremede coleslaw serveret til sprøde forårsruller. Det passer rigtig godt sammen og er dejligt nemt.

Til 4 personer

Bland sennep, eddike, sukker, spidskommen, salt og peber sammen i en skål.

Skyl rødkålen og snit den fint. Bland den i marinaden i skålen. Skræl gulerødderne og riv dem på den grove side af rivejernet. Bland dem ligeledes i skålen.

Lad det evt. trække en halv til en hel times tid i køleskabet inden mayonnaise og creme fraiche blandes i. Det kan dog også bare blandes i med det samme.

Smag rødkålscoleslaw'en til med salt og peber, hvis det er nødvendigt.

Indsendt af
d.
21.11.14.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.