Rødkålstzatziki

Spændende rødkålstzatziki med en flot rød farve og masser af bid.

  • Flot rød tzatziki med rødkål.

Til 4 personer

Skyl rødkålen og snit den meget fint. Kom den i en skål og pres citronsaften over. Drys også lidt salt over. Vend det godt sammen så citronsaften og saltet bliver fordelt på kålen. Syren i citronsaften mørner rødkålen og saltet trækker lidt væske ud.

Lad det gerne trække i køleskabet mens resten af menuen køres klar, men du kan også bare lave rødkålstzatzikien færdig med det samme.

Hæld overskydende væske fra rødkålen. Pres hvidløg i. Tilsæt olie og den græske yoghurt. Smag rødkålstzatzikien til med salt og peber.

Kan serveres straks eller trække yderligere i køleskabet.

Indsendt af
d.
11.11.14.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.