Rødløgschutney

I kog transformeres søde og sure ingredienser til en bred palet af smagsnuancer. Denne rødløgschutney bliver med løgene både kraftig og syrlig. Den kan derfor være god som supplement til krydrede og stærke anretninger.

  • En dejlig, dyb rød rødløgschutney.

Ingredienser

Skær rødløgene i tynde strimler og kom dem i en gryde med farin, eddike og evt. krydderier. Bring gryden i kog og lad det simre ved middelvarme indtil væsken er kog ind til en tyk konsistens.

Smag rødløgschutney'en til med salt og peber, og hæld den på skoldede glas (eller spis den med det samme). Den kan sagtens holde sig en måned i køleskabet.

Indsendt af
d.
10.10.13.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.