Rösti med rodfrugter

Lækre og sprøde rösti med revne rodfrugter, der steges på panden, så de får et rustikt udseende. De smager super godt og kan serveres til alt fra fisk til oksekød.

  • Sprøde og lækre rösti med rodfrugter.
  • Kom dem evt. i et fad eller på en bradepande og bag dem færdigt i ovnen.

Til 3 personer

Fedtfattig

Skræl kartofler og gulerødder, og riv dem på et rivejern. Fjern det yderste lag af knoldsellerien. Skyld derefter knoldsellerien og riv den. Pil løget, og riv det, eller hak det fint.

Pres alle grøntsagerne for vædde i et rent viskestykke. Bland de revne grøntsager med æg, mel og salt. Bland det hele godt sammen.

Steg små rustikke klatter på en pande i lidt olie, til de er gyldne og sammenhængende. Bag dem evt. færdigt i ovnen i 10 minutter ved 200 grader.

Indsendt af
d.
21.03.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.