Saftig banankage med chokoladestykker og blåbær

Denne banankage er dejligt saftig og svampet i konsistensen. De store chokoladestykker giver en intens smag af mørk chokolade, og blåbær tilføjer et dejligt friskt element.

  • Her er banankagen drysset med flormelis.

Til 1 bradepande

Pisk æg og sukker sammen til det er let og luftigt.

Mos bananerne med en gaffel og rør dem sammen med citronsaften. Syren forhindrer bananerne i at blive brune.

Vend bananblandingen og ægge/sukker-blandingen sammen. Rør bagepulver, vaniljesukker, hvedemel, mælk og smeltet smør i.

Tilsæt grofthakkede chokoladestykker til dejen.

Hvis der bruges friske blåbær røres de også i dejen. Hvis der bruges frosne blåbær, drysses de først over banankagen, når dejen er hældt i en bradepande.

Dejen hældes i en bradepande (smurt eller med bagepapir i bunden), og kagen bages ved 180 grader i 30-40 minutter.

Banankagen kan evt. drysses med lidt flormelis (gennem en sigte) inden servering, men lad kagen køle af først.

Indsendt af
d.
15.10.14.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.