Saftigt kalkunbryst med soltørrede tomater

Denne opskrift på kalkunbryst giver det dejligste saftige kød, der lægges på en bund af rucola og toppes med lækre soltørrede tomater, ristede pinjekerner og frisk basilikum, der lige sætter prikken over i’et.

  • Kalkunbrystet er ideelt at servere til gæster eller på en buffet
  • Tynde skiver af saftigt kalkunbryst toppet med soltørrede tomater, pinjekerner og basilikum

Til 1 stk

Drys salt og paprika på kalkunbrystet, og brun det af i smørret. Bag det i ovnen i 30-40 minutter ved 200 grader, til det når en kernetemperatur på 70 grader.

Lad kalkunbrystet køle helt af, og skær det derefter i skiver.

Rist pinjekernerne på en tør pande, og lad dem køle af. Skyl rucola, og læg det på et fad.

Fordel skiverne af kalkunbrystet på rucolaen, og drys med de ristede pinjekerner, de soltørrede tomater og den friske basilikum.

Indsendt af
d.
28.05.17.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.