Salat med marineret mozzarella og tomat

I den her salat bliver mozzarella marineret i en skøn blanding af olie, basilikum, oregano og citronskal, og den cremede ost akkompagneres af friske tomater, der lige sætter prikken over i’et.

  • Dejlig salat med marineret mozzarella og friske tomater i kvarte

Til 4 personer

Rist fennikelfrøene på en tør, varm pande i ca. 20 sekunder. De brænder hurtigt på, så hold godt øje med dem.

Kom olivenolie og vindruekerneolie i en skål. Hak basilikum fint, og tilsæt det til skålen sammen med oregano og fintrevet citronskal.

Riv mozzarellakuglerne i mundrette bider, og rør dem sammen med marinaden. Smag til med havsalt og friskkværnet peber. Lad det marinere i ca. 15 minutter.

Del tomaterne i kvarte, og bland dem med den marinerede mozzarella. Hæld lidt ekstra olivenolie over lige inden servering.

Server salaten med lidt godt brød til.

Indsendt af
d.
12.06.18.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.