Salat med avocado, feta og pinjekerner

Denne salat er på en gang frisk og cremet. De bløde stykker avocado og den cremede feta får selskab af gyldne, ristede pinjekerner og sprøde tomater, og hele herligheden rundes af med en let syrlig dressing med friskhakket persille. Salaten kan både serveres som tilbehør og som en ret i sig selv.

  • Her er salaten portionsanrettet med pinjekerner på toppen

Til 4 personer

Skyl icebergsalaten, og snit den fint. Skær cherrytomaterne i kvarte eller ottendedele. Rist pinjekernerne, og lad dem køle af.

Skær fetaen (eller salatosten) ud i tern, hvis det er nødvendigt.

Skær avocado ud i mundrette stykker, og hak persille fint. Kom avocado og persille op i en skål med citronsaft og -skal, olivenolie, salt og peber, og bland det sammen.

Bland alle ingredienser i en skål, eller anret salaten i portioner.

Indsendt af
d.
26.01.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.