Salat med bacon og feta

Denne salat er hurtig at lave, smager dejligt, og så mætter den, fordi den indeholder sprød bacon, cremet fetaost og dejlige cherrytomater. Finthakkede forårsløg på toppen fuldender salaten og gør den ekstra aromatisk og frisk i smagen.

  • Cremet feta og sprød bacon gør den her salat ekstra god

Til 2 personer

Dressing

Steg bacon sprødt på en pande, og læg det til at køle af på et stykke køkkenrulle.

Snit icebergsalaten og forårsløgene fint, skær cherrytomaterne i kvarte, og skær fetaen i tern.

Arranger salaten i portioner (eller på et fladt fad) i rækkefølgen: iceberg, cherrytomater, salatost, forårsløg. Knus baconen, og drys den ud over salaten.

Bland alle ingredienser til dressingen, og server den til salaten.

Tip:
Dressingen har godt af at stå i lidt tid og trække smag fra timianen – især hvis man bruger tørret timian.

Indsendt af
d.
26.01.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.