Salat med grønkål, granatæble og mandler

Den mørke grønkål og de friske røde granatæblekerner gør denne salat til en fryd for øjet. De sprød stykker af ristede mandler og den lækre dijondressing fuldender den fyldige salat.

Til 3 personer

Dressing

Fedtfattig

Hak mandlerne groft, og rist dem gyldne på en varm pande. Hak grønkål og snit løget fint. Halver granatæblet og pil kernerne ud.
Bland alle ingredienserne i en skål.

Dressing:
Rør dijonsennep og honning sammen. Tilsæt herefter olie lidt ad gangen, og rør godt undervejs. Tilsæt citron, og smag til med salt og peber.

Server dressingen ved siden af salaten.

Indsendt af
d.
02.12.15.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.