Salat med ramsløg

Ramsløg er kendt for at kunne brede sig voldsomt. Til gengæld giver den grønne urt masser af smag i en salat og er særdeles rig på C-vitaminer. Her med dekorativt selskab skabt af kartofler, røde radiser og fine, hvide asparges.

  • Den smukke salat med ramsløg kan snildt serveres som forret.
  • Pynt salaten med ramsløgolie eller server med ramsløgsmayo.

Til 2 personer

Fedtfattig

Kog kartoflerne i let saltet vand til de er møre - de må ikke blive udkogte.

Skræl de hvide asparges og kog dem 6 minutter.

Skyl radiser og ramsløg. Skær radiserne i meget tynde skiver - brug evt. en kartoffelskræller eller et mandolinjern.

Skær de kogte kartofler i mundrette stykker.

Salaten kan enten portionsanrettes på tallerkener, eller de hvide asparges kan snittes, så salaten kan blandes i en skål.

Server evt. med en mayonnaise lavet på ramsløg.

Indsendt af
d.
31.05.13.
Kategori: