Salat med ristede kikærter

Dejlig salat med sprøde, ristede kikærter og masser af lækre ting såsom avocado, tomat og feta. En fyldig salat, der er proppet med proteiner og sunde sager, og kan serveres både som tilbehør eller som en skøn vegetarisk hovedret.

  • Salaten med de ristede kikærter er en perfekt kombination af sprødt og blødt.
  • Salaten kræver ikke rigtig nogen dressing, fordi den cremede feta og avocado binder det hele sammen.

Til 2 personer

Ristede kikærter

Til salaten

Klik her og få vores gratis e-kogebog med de bedste salater.

Ristede kikærter:
Kom kikærterne op i en frysepose, og tilsæt olivenolie og alle krydderierne. Vend dem godt rundt, så de er dækket af olie og krydderier, og hæld dem ud på en bageplade beklædt med bagepapir.

Rist kikærterne ved 220 grader i ca. 20 minutter. Hold øje med, at de ikke brænder på. Tag kikærterne ud, og lad dem køle lidt af på bagepladen.

Salat:
Skyl spinaten grundigt, og lad den tørre. Skær tomater i mundrette stykker. Fjern skræl og sten fra avocadoen, og skær den i skiver. Dryp skiverne med lidt citronsaft, så de ikke bliver brune.

Bland alle elementerne til salaten sammen, og drys med smuldret feta på toppen. Du kan også portionsanrette salaten på tallerkener. Servér med det samme, så kikærterne ikke bliver bløde.

OBS!
Mængden er angivet ud fra, at kikærtesalaten serveres som en hovedret. Serveres den som tilbehør, er der til cirka det dobbelte antal personer.

Indsendt af
d.
31.07.17.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.