Salat med varmrøget laks

Brug varmrøget laks på en ny, suveræn måde: Brug stykker af den fænomenale fangst i en sund salat og lad den lyserøde nuance blende billedskønt ind i de grønne omgivelser. Salaten kan sagtens spises som en ret i sig selv.

  • Farverig salat i røde og grønne nuancer.
  • Tallerken med den lækre ret.
  • Her er salaten serveret med en god dressing.

Til 2 personer

Tilbehør

Fedtfattig

Skyl forårsløgene og snit dem på skrå. Skyl persillen og hak den groft.

Skær skræl og hinder af grapefrugterne og skær små "fileter" af frugtkødet ud mellem hinderne.

Flæk avocadoerne på langs og tag det grønne frugtkød ud med en ske. Skær det i tern.

Fjern skindet fra den varmrøgede laks og skrab fedtlaget, der hvor skindet sad, væk med en kniv. Fjern eventuelle ben fra laksen og bræk den i mundrette stykker.

Bland salaten sammen i en skål og servér med godt brød og en dressing der passer til.

Indsendt af
d.
06.05.13.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.