Salat med nye kartofler, radiser og asparges

Dejlig salat med nye danske kartofler, grønne asparges og sprøde radiser samt cremet feta og ristede pinjekerner.

  • Fantastisk kombination af nye kartofler, grønne asparges og radiser, der giver lidt skarphed.

Til 4 personer

Kog kartoflerne i let saltet vand til de er møre (10-15 minutter afhængig af størrelse). Lad kartoflerne køle af og skær dem i mundrette stykker.

Bræk de træede ender af aspargesene. Skær aspargesene i mindre stykker, gerne på skrå. Kom dem i en skål og hæld kogende vand over. Lad dem trække et par minutter og hæld derefter koldt vand over, så de forbliver sprøde.

Rist pinjekernerne på en tør pande til de er let gyldne. Skær radiserne i tynde skiver. Snit hjertesalaten fint. Bræk fetaen i mindre stykker.

Anret kartofler, asparges, radiser, salat og feta i en skål og drys pinjekernerne over salaten.

Indsendt af
d.
03.06.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.