Salat med granatæble og æble

Dejlig salat med sødme fra granatæble og æble samt frisk agurk, grøn persille og rødløg, som giver lidt kant.

  • Flot salat med grøn persille og røde granatæblekerner.
  • Her er salaten serveret til forårsruller og chilisauce - nem og (forholdsvis) sund mad.

Til 2 personer

Fedtfattig

Hak rødløget fint. Skyl persillen og hak den. Skyl agurken og skær den i fine tern.

Bank på granatæblet med en grydeske eller lignende, inden det skæres over - det løsner kernerne. Skær granatæblet over og pil kernerne ud.

Skyl æblet og skær det i tynde både.

Bland salaten sammen i en skål og servér.

Indsendt af
d.
16.09.14.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.