Røræg med ost og skinke

Der er intet som en god omgang røræg om morgenen, og i denne opskrift har æggene fået selskab af skinke og ost, der giver en helt forrygende smag. Server f.eks. røræggene med ristet rugbrød til.

Til 4 personer

Hak løg og skinke helt fint.

Smelt smør på panden ved middelvarme, og svits løg og skinke i ca. 5 minutter.

Slå æggene ud i en skål, og tilsæt vandet. Rør det sammen med en gaffel, og hæld det på panden. Tilsæt revet ost, og rør rundt i æggemassen med en spatel, til den er færdig. Det tager kun et minuts tid.

Fordel røræg på tallerkener. Snit basilikumbladene fint, og brug dem til pynt. Krydr med salt og peber, og server f.eks. en skive ristet rugbrød til.

Indsendt af
d.
15.03.18.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.