Sliders med pulled pork

De her små burgere, også kaldet sliders, er fyldt med lækker pulled pork, barbecuesovs og coleslaw, som bidrager med et dejligt sprødt element. Og når de ikke er større, gør det jo ikke så meget, hvis man spiser mange af dem, for det kan være svært at lade dem være.

  • Suverænt gode sliders med det møreste pulled pork og sprød coleslaw.

Til 8 stk

Rør mayonnaise, creme fraiche, dijonsennep, honning og citronsaft sammen, og smag dressingen til med salt og peber. Skræl gulerødderne, og riv dem på den grove side af rivejernet. Bland dem i dressingen sammen med den fintsnittede spidskål.

Flæk burgerbollerne, og rist dem kort. Bland pulled pork med barbecuesaucen, og fordel det på bunden af burgerbollerne. Top af med coleslaw, og læg toppen ovenpå. Brug evt. et knækket grillspyd til at holde sammen på de små sliders.

Indsendt af
d.
12.09.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.