Små æbletærter med smuldredej

De her små æbletærter med smuldredej er de nemmeste kager, man kan bage. Ingredienserne bikses sammen på et øjeblik, og så skal de bare hygge sig i ovnen. De bløde, bagte æbler og den sprøde smuldredej er en suveræn kombination - især med lidt creme fraiche, flødeskum eller vaniljeis til.

  • De små æbletærter med den sprøde smuldredej på toppen.
  • De fine små tærter har en perfekt portionsstørrelse.
  • Kombinationen af den søde smuldredej og de bagte æbler er helt forrygende.

Til 4 stk

Smuldredej

Fyld

Derudover

Forvarm ovnen til 180 grader.

Kom alle ingredienserne til smuldredejen op i en foodprocessor eller blender, og blend i små stød, til blandingen er blevet til groft smulder. Du kan også komme alle ingredienserne i en skål, og smuldre det godt sammen med fingrene.

Fjern kernehuset fra æblerne, og skær dem i små tern. Bland æbleternene sammen med vaniljesukker, kanel og evt. stødt ingefær. Smør formene, og fordel æblerne heri. Dæk æblerne med smuldredejen, og bag æbletærterne i ca. 35 minutter.

Servér f.eks. med vanilejis, creme fraiche eller flødeskum.

Indsendt af
d.
11.07.17.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.