Små hapsere med ost og pølse

De skønneste små hapsere med ost og krydret pølse, der toppes med grøn pesto. De lækre bidder tager ingen tid at lave, og så passer de perfekt ind som en del af et tapasbord eller som en lille appetizer. I stedet for gouda med chili kan du sagtens bruge en almindelig gouda.

  • Både chorizoen og osten giver en dejlig krydret smag
  • Herlige små hapsere med ost og pølse på ristet brød
  • Toppet med den grønne pesto, og så er de klar til servering

Til 16 stk

Rist brødskiverne, til de er dejligt sprøde. Skær imens osten og chorizopølsen ud efter det antal hapsere, du vil lave.

Halver brødskiverne, og læg en skive chorizopølse på hver. Placér et stykke ost ovenpå, og slut af med at fordele den grønne pesto på alle de små hapsere. Det passer med cirka én tsk. pesto på hver, og det kan godt betale sig at bruge en god, frisk pesto.

Indsendt af
d.
18.07.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.